Do Zlína dorazí kapela Finntroll i metalisté z Řecka, Švýcarska či Malediv

ZLÍN - Bezmála pět hodin metalu čeká na příznivce tohoto hudebního žánru v neděli ve zlínském Masters of Rock Café na Čepkově. Martina Benešová z Pragokoncertu agentuře Mediafax řekla, že zde vystoupí řada světových kapel včetně finské formace Finntroll. Metalový minimaraton odstartuje v 19 hodin skupina Nothnegal, k...

ZLÍN – Bezmála pět hodin metalu čeká na příznivce tohoto hudebního žánru v neděli ve zlínském Masters of Rock Café na Čepkově. Martina Benešová z Pragokoncertu agentuře Mediafax řekla, že zde vystoupí řada světových kapel včetně finské formace Finntroll.

Metalový minimaraton odstartuje v 19 hodin skupina Nothnegal, která do Zlína dorazí z dalekých Malediv. Jde o novou death-black metalovou kapelu a na pódiu se posluchačům představí asi půl hodiny. Stejný čas je vymezen také kapele Metsatöll z Estonska. Ta představí originální novinku Äio.

Ve 20.30 hodin je na programu čtyřicetiminutové vystoupení řecké formace Rotting Christ, která do Zlína přiveze své Aealo. Ve 21.30 předvedou svůj industriální black metal Samael ze Švýcarska a během padesátiminutového koncertu odehrají songy z nového alba Above.

„Zlatý hřeb večera bude vystoupení finských Finntroll. Kapela hraje zemitý metal s uhrančivými folkovými motivy. Do Zlína přijíždějí se svou novou deskou Nifelwind,““ poznamenala Benešová. Skupina zahájí své vystoupení ve 22.40 hodin a skončit by měla kolem půlnoci.“

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x