Ve Zlínském kraji prší, cesty jsou sjízdné s opatrností

ZLÍN - Prakticky v celém Zlínském kraji v úterý ráno hlásí déšť nebo dešťové přeháňky. Podle silničářů je většina silnic sjízdná bez omezení nebo se zvýšenou opatrností. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou teploty okolo jednoho až dvou stupňů nad nulou, je zataženo a prší. Ko...

ZLÍN – Prakticky v celém Zlínském kraji v úterý ráno hlásí déšť nebo dešťové přeháňky. Podle silničářů je většina silnic sjízdná bez omezení nebo se zvýšenou opatrností.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou teploty okolo jednoho až dvou stupňů nad nulou, je zataženo a prší. Komunikace I. třídy jsou holé, mokré a sjízdné bez omezení. Ve vyšších polohách je zajetá vrstva sněhu do pěti centimetrů.

Na Uherskohradišťsku ukazuje rtuť teploměru od jednoho do tří stupňů Celsia, prší a je zataženo. Silnice I. třídy jsou holé, mokré a sjízdné bez komplikací. Cesty II. a III. třídy jsou sjízdné se zvýšenou opatrností.

Na Kroměřížsku se teploty drží kolem nuly až dvou stupňů Celsia, objevují se dešťové přeháňky a je zataženo. Vozovky I. třídy jsou holé, mokré a sjízdné se zvýšenou opatrností. Silnice II. a III. třídy pokrývá ujetá vrstva sněhu krytá posypem a řidiči musejí být při jízdě opatrní. Silničáři varují, že při dešťových srážkách hrozí namrzání vozovek, proto je opatrnost velmi nutná.

Na Zlínsku se ukazuje teploměr jeden až tři stupně Celsia a v regionu se vyskytují dešťové přeháňky. Vozovky I. třídy jsou holé, mokré a sjízdné bez omezení. Cesty nižší třídy jsou na tom stejně.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x