Na Kroměřížsku hrozí namrzání cest

ZLÍN - Většina silnic ve Zlínském kraji je ve středu sjízdná bez omezení nebo se zvýšenou opatrností. Silničáři však upozorňují na to, že na Kroměřížsku mohou cesty namrzat. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teploty drží mezi jedním až dvěma stupni nad nulou, je zataženo a mlhavo. S...

ZLÍN – Většina silnic ve Zlínském kraji je ve středu sjízdná bez omezení nebo se zvýšenou opatrností. Silničáři však upozorňují na to, že na Kroměřížsku mohou cesty namrzat.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teploty drží mezi jedním až dvěma stupni nad nulou, je zataženo a mlhavo. Silnice I. třídy jsou holé, mokré a sjízdné se zvýšenou opatrností. Ve vyšších polohách leží rozbředlá vrstva sněhu do pěti centimetrů.

Na Kroměřížsku ukazuje teploměr nula až dva stupně Celsia a je zataženo. Vozovky I. třídy jsou holé, vlhké a sjízdné bez omezení. Cesty II. a III. třídy jsou na tom obdobně. Na silnicích s inertním posypem ve vyšších polohách se nacházejí zbytky sněhu po pluhování. Při snížení teplot mohou místy komunikace namrzat.

Na Zlínsku hlásí až pět stupňů nad nulou a je skoro zataženo. Veškeré silnice jsou sjízdné bez komplikací.

Na Uherskohradišťsku se teploty pohybují od dvou do čtyř stupňů Celsia, je zataženo a mlhavo. Všechny vozovky jsou sjízdné bez omezení.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x