Muž z Tlumačova provolal z cizího telefonu na erotické linky tisíce korun

OTROKOVICE - Otrokovickým policistům se podařilo vypátrat muže (34) z Tlumačova, který našel na vlakovém nádraží v Otrokovicích telefon sedmačtyřicetileté ženy a během několika hodin z něj provolal tisíce korun. Policejní mluvčí Jana Bartíková agentuře Mediafax ve čtvrtek řekla, že muž volal na erotické linky. Mobil...

OTROKOVICE – Otrokovickým policistům se podařilo vypátrat muže (34) z Tlumačova, který našel na vlakovém nádraží v Otrokovicích telefon sedmačtyřicetileté ženy a během několika hodin z něj provolal tisíce korun. Policejní mluvčí Jana Bartíková agentuře Mediafax ve čtvrtek řekla, že muž volal na erotické linky.

Mobil žena ztratila ve večerních hodinách a nechala si ho operátorem zablokovat až druhý den. Mezitím mobil objevil muž z Tlumačova a začal vytáčet linky začínající číslicemi 909. „Provolal 6000 korun. Policisté muže vypátrali a ten se k činu doznal. Telefon podle svých slov prodal za pětistovku v zastavárně. Mobil, který si už mezitím koupil někdo jiný, jsme vrátili majitelce,“ doplnila Bartíková.

Původně policisté podezírali muže z podvodu, nakonec trestný čin překvalifikovali na přestupek a případem se bude nyní zabývat otrokovický městský úřad.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x