Při nehodě ve Zlíně utrpěl chodec vážná zranění

ZLÍN - Vážná dopravní nehoda se ve čtvrtek večer stala v centru Zlína. Mluvčí policie Jana Bartíková v pátek agentuře Mediafax řekla, že při ní utrpěl těžké zranění chodec, který přecházel silnici na červenou. Muž přecházel přes třídu Tomáše Bati směrem ke Katastrálnímu úřadu. Na přechod vešel přesto, ž...

ZLÍN – Vážná dopravní nehoda se ve čtvrtek večer stala v centru Zlína. Mluvčí policie Jana Bartíková v pátek agentuře Mediafax řekla, že při ní utrpěl těžké zranění chodec, který přecházel silnici na červenou.

Muž přecházel přes třídu Tomáše Bati směrem ke Katastrálnímu úřadu. Na přechod vešel přesto, že svítila na semaforu červená barva.

„To se mu stalo osudným. Srazila ho řidička, která jela od Vizovic směrem na Otrokovice. Devětasedmdesátiletý muž utrpěl vážná zranění,“ uvedla Bartíková.

Záchranáři poskytli muži první pomoc a okamžitě ho odvezli do Baťovy krajské nemocnice, kde je muž hospitalizovaný na ARO. Dechová zkouška řidičky byla negativní, u chodce ji policisté s ohledem na jeho zdravotní stav neprovedli.

Míru zavinění bude policie ještě prověřovat. S největší pravděpodobností může za srážku s vozidlem senior.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x