Ve Zlínském kraji sněží, cesty jsou sjízdné s opatrností

ZLÍN - Ve Zlínském kraji jsou ve středu všechny silnice sjízdné jen se zvýšenou opatrností. Podle silničářů všude sněží, což zhoršuje viditelnost. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou teploty od minus šesti do minus čtyř stupňů Celsia, je zataženo, sněží a fouká slabý vítr. Silnic...

ZLÍN – Ve Zlínském kraji jsou ve středu všechny silnice sjízdné jen se zvýšenou opatrností. Podle silničářů všude sněží, což zhoršuje viditelnost.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou teploty od minus šesti do minus čtyř stupňů Celsia, je zataženo, sněží a fouká slabý vítr. Silnice I. třídy pokrývá rozbředlý sníh po chemickém ošetření a vozovky jsou sjízdné se zvýšenou opatrností. Na komunikacích I. třídy leží sněhová kaše do tří centimetrů, na silnicích nižší třídy je zajetá vrstva sněhu do 25 centimetrů.

Na Zlínsku ukazuje teploměr minus osm až minus šest stupňů Celsia, je zataženo a sněží. Na cestách I. třídy leží rozbředlý sníh po chemickém ošetření a řidiči musejí být při jízdě opatrní. Silnice II. a III. třídy pokrývá ujetá vrstva sněhu krytá posypem, vozovky jsou sjízdné se zvýšenou opatrností.

Na Kroměřížsku se teploty drží mezi minus šesti až minus čtyřmi stupni Celsia, je zataženo a sněží. Na silnicích I. třídy je rozbředlý sníh po chemickém ošetření, sjízdné se zvýšenou opatrností. Komunikace II. a III. třídy pokrývá vrstva nového sněhu, což rovněž vyžaduje zvýšenou opatrnost při jízdě.

Na Uherskohradišťsku se teploty pohybují od minus čtyř do minus dvou stupňů Celsia, je zataženo a sněží. Na jedničkových cestách je rozbředlý sníh a vozovky jsou sjízdné se zvýšenou opatrností. Silnice II. a III. jsou na tom obdobně.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x