Ve Zlínském kraji nesněží, prudce ale klesly teploty

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou ve čtvrtek sjízdné se zvýšenou opatrností. Podle silničářů nikde v kraji nesněží, zato teploty klesly až k minus 18 stupňům Celsia. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou teploty od minus 15 do minus 13 stupňů Celsia a je jasno. Silnice I. třídy jsou mok...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou ve čtvrtek sjízdné se zvýšenou opatrností. Podle silničářů nikde v kraji nesněží, zato teploty klesly až k minus 18 stupňům Celsia.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou teploty od minus 15 do minus 13 stupňů Celsia a je jasno. Silnice I. třídy jsou mokré po chemickém ošetření, sjízdné se zvýšenou opatrností. Na vozovkách nižší třídy je zajetá vrstva sněhu od 10 do 15 centimetrů.

Na Zlínsku se teploty pohybují od -12 do minus osmi stupňů Celsia a hlásí oblačno. Vozovky I. třídy jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné se zvýšenou opatrností. Podobná situace platí i pro komunikace nižší třídy. Cesty udržované inertním materiálem pokrývá zledovatělá vrstva do pěti centimetrů krytá posypem.

Na Kroměřížsku se teploty drží mezi -18 až -13 stupni Celsia a je oblačno. Silnice všech tříd jsou holé, suché, vymrzlé, sjízdné se zvýšenou opatrností.

Na Uherskohradišťsku ukazuje teploměr minus osm až minus sedm stupňů Celsia a je oblačno. Komunikace I. třídy pokrývají zbytky sněhu po pluhování a řidiči musejí být opatrní. Stejné je to i na cestách nižší třídy.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x