Ve Zlínském kraji připadl nový sníh

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou v sobotu sjízdné se zvýšenou opatrností. Podle silničářů připadl nový sníh a sněžení mnohde zhoršuje viditelnost. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku klesla rtuť teploměru k minus devíti až k minus sedmi stupňům Celsia, je zataženo a objevují se sněho...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou v sobotu sjízdné se zvýšenou opatrností. Podle silničářů připadl nový sníh a sněžení mnohde zhoršuje viditelnost.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku klesla rtuť teploměru k minus devíti až k minus sedmi stupňům Celsia, je zataženo a objevují se sněhové přeháňky. Na cestách I. třídy jsou zbytky rozbředlého sněhu po chemickém ošetření a silnice jsou sjízdné se zvýšenou opatrností.

Na Kroměřížsku ukazuje teploměr minus deset až minus pět stupňů Celsia, je zataženo a sněží. Silnice I. třídy jsou mokré po chemickém ošetření, sjízdné se zvýšenou opatrností; Na vozovkách nižší třídy leží rozbředlý sníh po chemickém ošetření a řidiči musejí být rovněž opatrní.

Na Zlínsku je minus deset až minus sedm stupňů Celsia, je zataženo a v některých částech regionu fouká silný vítr. Komunikace všech tříd pokrývá rozbředlý sníh po chemickém ošetření, sjízdné se zvýšenou opatrností.

Na Uherskohradišťsku se teploty drží od minus deseti do minus osmi stupňů Celsia a je zataženo. Na vozovkách I. třídy jsou zbytky rozbředlého sněhu po chemickém ošetření, sjízdné se zvýšenou opatrností. Silnice II. a III. třídy pokrývají zbytky sněhu po pluhování a cesty jsou rovněž sjízdné jen se zvýšenou opatrností.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x