Ve Zlatém jablku ve Zlíně odehrají herci pohádku o Betlému

ZLÍN - Poslední divadelní představení pro děti v letošním roce připravuje v neděli obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko ve Zlíně. Mluvčí Zlatého jablka Petr Žabka agentuře Mediafax řekl, že v interaktivní pohádce nazvané Betlém budou opět velké loutky. Na pohádku si děti mohou zajít buď v 10 hodin ráno, nebo ...

ZLÍN – Poslední divadelní představení pro děti v letošním roce připravuje v neděli obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko ve Zlíně. Mluvčí Zlatého jablka Petr Žabka agentuře Mediafax řekl, že v interaktivní pohádce nazvané Betlém budou opět velké loutky.

Na pohádku si děti mohou zajít buď v 10 hodin ráno, nebo v 15 hodin odpoledne do dětského koutku. Vstup je zdarma.

Pravidelná nedělní představení se konají vždy poslední neděli v měsíci, a to po celý rok. Obchodní centrum Zlaté jablko je organizuje od ledna.

Po celou dobu představení musí být pod dohledem rodičů pouze děti do tří let věku. O představení se postará brněnská divadelní společnost Koráb, která má bohaté zkušenosti s pořádáním společenských akcí pro děti. Děti si mohou hrát s loutkami, aktivně se zapojovat do hry a rozvíjet svou iniciativu.

Zda bude Zlaté jablko organizovat nedělní pohádky pro děti i v příštím roce se ukáže až v lednu příštího roku. „Nedělní pohádky byly nesmírně oblíbené a náš dětský koutek díky nim často praskal ve švech. Teď – po roce, nás čeká bilancování. Teprve pak se rozhodneme, zda budeme pohádky pořádat i nadále, nebo vymyslíme nový projekt. Každopádně, na děti určitě nezapomeneme,““ dodal ředitel centra Jiří Kratochvíl.“

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x