Silnice ve Zlínském kraji jsou sjízdné bez omezení nebo se zvýšenou opatrností

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou v úterý většinou sjízdné bez omezení nebo se zvýšenou opatrností. Podle silničářů jsou na horách místy vyjeté koleje. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou teploty od minus dvou do nula stupňů Celsia a je zataženo. Silnice I. třídy jsou mokré a sjíz...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou v úterý většinou sjízdné bez omezení nebo se zvýšenou opatrností. Podle silničářů jsou na horách místy vyjeté koleje.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou teploty od minus dvou do nula stupňů Celsia a je zataženo. Silnice I. třídy jsou mokré a sjízdné se zvýšenou opatrností. Na chemicky udržovaných cestách I. a II. třídy jsou v nejvyšších polohách zbytky sněhové kaše do tří centimetrů. Vozovky nižší třídy pokrývá od středních poloh ujetá vrstva sněhu do osmi centimetrů, místy je i tady sněhová kaše či vyjeté koleje.

Na Kroměřížsku se teploty pohybují od minus tří do minus jednoho stupně Celsia a je zataženo. Jedničkové komunikace jsou holé, vlhké, sjízdné bez omezení. Silnice II. a III. třídy jsou holé, mokré a sjízdné se zvýšenou opatrností. Na cestách II.a III. třídy leží místy zbytky kašovitého sněhu. Sjízdné se zvýšenou opatrností.

Na Zlínsku ukazuje teploměr od minus tří do nula stupňů Celsia a je skoro zataženo. Silnice I. třídy jsou holé, vlhké a sjízdné bez komplikací. Vozovky II. a III. třídy jsou holé, vlhké a řidiči musejí být při jízdě opatrní.

Na Uherskohradišťsku se teploty drží mezi minus dvěma až minus jedním stupněm Celsia a je polojasno. Cesty I. třídy jsou holé, vlhké a sjízdné bez omezení. Silnice nižší třídy jsou holé vlhké a sjízdné se zvýšenou opatrností.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x