Skauti budou v Otrokovicích rozdávat Betlémské světlo

OTROKOVICE - V parku před Společenským domem v Otrokovicích budou ve středu odpoledne rozdávat skauti zájemcům Betlémské světlo. Agenturu Mediafax o tom informovala mluvčí otrokovické radnice Lenka Krupková. Akce se uskuteční v době od 15 do 18 hodin a na místě bude připraven také teplý vánoční punč, svařené víno a ...

OTROKOVICE – V parku před Společenským domem v Otrokovicích budou ve středu odpoledne rozdávat skauti zájemcům Betlémské světlo. Agenturu Mediafax o tom informovala mluvčí otrokovické radnice Lenka Krupková.

Akce se uskuteční v době od 15 do 18 hodin a na místě bude připraven také teplý vánoční punč, svařené víno a domácí cukroví.

Betlémské světlo si otrokovičtí skauti převzali od svých brněnských kolegů již v sobotu, kdy rychlík zastavil i na otrokovickém nádraží. Letos se Betlémské světlo rozváželo po českých městech už po dvaadvacáté.

Betlémské světlo je symbolem míru a přátelství, který skauti vlakem rozvážejí po celé republice, aby se dostal k co největšímu počtu domácností. Plamen do Česka tradičně putuje z Vídně, kde ho rakouští skauti předali 11. prosince skautským delegacím z celé Evropy.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x