Manželé si v Kroměříži odskočili do prodejny, zloděj jim mezitím vykradl auto

KROMĚŘÍŽ - Jen na několik minut opustil starší manželský pár v Kroměříži auto, přesto tato chvilka stačila zloději, aby ukradl prakticky vše, co uvnitř ponechali. Zmizel kufřík s doklady, mobil, platební karta, firemní dokumenty a také osm tisíc korun, uvedla ve středu policejní mluvčí Simona Kyšnerová. Manželé z...

KROMĚŘÍŽ – Jen na několik minut opustil starší manželský pár v Kroměříži auto, přesto tato chvilka stačila zloději, aby ukradl prakticky vše, co uvnitř ponechali. Zmizel kufřík s doklady, mobil, platební karta, firemní dokumenty a také osm tisíc korun, uvedla ve středu policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Manželé zaparkovali služební vozidlo Škoda Octavia v úterý odpoledne na parkovišti před prodejnou potravin v Kroměříži. Auto řádně uzamkli dálkovým ovladačem a vydali se na nákup. Tohoto okamžiku zřejmě využil doposud neznámý pachatel. Nejprve překonal zámek u dveří řidiče a poté z vozu odcizil věci, které si manželé uvnitř ponechali.

„Během chvíle přišla šestapadesátiletá žena o kufřík, ve kterém měla osobní doklady, mobilní telefon, platební kartu a více jak osm tisíc korun. Zloději se hodila také taška osmapadesátiletého muže s firemními dokumenty,“ popsala zlodějův úlovek policejní mluvčí.

K akci mu stačilo pouhých deset minut, než se manželé vrátili z nákupu. Celková škoda způsobená krádeží se vyšplhala téměř na čtrnáct tisíc korun, poškození zámku ve dveřích řidiče poškozený pár zatím nevyčíslil.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x