Ve Zlínském kraji sněží, zhoršuje to dohlednost

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou v úterý sjízdné se zvýšenou opatrností. Silničáři upozorňují, že v celém kraji sněží, což zhoršuje viditelnost. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teploty pohybují od minus devíti do minus šesti stupňů Celsia, je zataženo a sněží. Na cestách I...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou v úterý sjízdné se zvýšenou opatrností. Silničáři upozorňují, že v celém kraji sněží, což zhoršuje viditelnost.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teploty pohybují od minus devíti do minus šesti stupňů Celsia, je zataženo a sněží. Na cestách I. třídy jsou zbytky rozbředlého sněhu po chemickém ošetření, sjízdné se zvýšenou opatrností. Na vozovkách II. a III. třídy je zajetá vrstva sněhu do pěti centimetrů.

Na Zlínsku se teploty drží mezi minus devíti až minus pěti stupni Celsia, je zataženo a sněží. Komunikace I. třídy jsou mokré po chemickém ošetření a řidiči musejí být při jízdě opatrní. Na cestách nižší třídy leží rozbředlý sníh a silnice jsou rovněž sjízdné se zvýšenou opatrností.

Na Kroměřížsku je minus šest až minus čtyři stupně Celsia, je zataženo a sněží. Jedničkové cesty pokrývá vrstva nového sněhu, sjízdné se zvýšenou opatrností. Komunikace II. a III. třídy jsou na tom obdobně. Na Uherskohradišťsku ukazuje teploměr minus sedm až minus čtyři stupně Celsia, je zataženo a sněží. Silnice všech tříd pokrývá rozbředlý sníh a vozovky jsou sjízdné jen se zvýšenou opatrností. V ranních hodinách už kvůli špatné sjízdnosti uvízlo několik kamionů v buchlovských kopcích a trasa na Brno je průjezdná jen s velkou obezřetností.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x