Silnice ve Zlínském kraji jsou sjízdné se zvýšenou opatrností

ZLÍN - Bez sněhu a vymrzlé jsou ve čtvrtek ráno silnice ve Zlínském kraji. Sjízdné jsou se zvýšenou opatrností, varují silničáři na webu Ředitelství silnic Zlínského kraje. Na Zlínsku je teplota od minus 11 do minus osmi stupňů, zataženo, bez srážek a mlhavo. Silnice I. třídy jsou holé, suché a vymrzlé, sjízdné s...

ZLÍN – Bez sněhu a vymrzlé jsou ve čtvrtek ráno silnice ve Zlínském kraji. Sjízdné jsou se zvýšenou opatrností, varují silničáři na webu Ředitelství silnic Zlínského kraje.

Na Zlínsku je teplota od minus 11 do minus osmi stupňů, zataženo, bez srážek a mlhavo. Silnice I. třídy jsou holé, suché a vymrzlé, sjízdné se zvýšenou opatrností. Na silnicích nižších tříd leží ujetá vrstva sněhu krytá posypem, sjízdné jsou se zvýšenou opatrností.

V oblasti Uherského Hradiště leží na silnicích I. třídy zbytky rozbředlého sněhu po chemickém ošetření, sjízdné jsou se zvýšenou opatrností.

Na Vsetínsku a v Horní Bečvě klesla teplota k minus 16 stupňům, silnice I. třídy pokrývá ujetá vrstva sněhu krytá posypem, na silnicích II. a III. tříd je zajetá vrstva sněhu do osmi centimetrů.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x