Na lyžařském svahu ve Zlíně začnou oslavy Silvestra už v odpoledních hodinách

ZLÍN - Lyžařský Svah ve Zlíně chystá silvestrovské oslavy, začnou už v pátek odpoledne. Agentuře Mediafax to sdělil provozovatel areálu Michal Cepek. Odpolední část oslav bude připravena zejména pro děti. Ty si budou moci zajezdit na čtyřkolkách a sněžných skútrech. Pro každého je navíc připraven malý dárek. Dosp...

ZLÍN – Lyžařský Svah ve Zlíně chystá silvestrovské oslavy, začnou už v pátek odpoledne. Agentuře Mediafax to sdělil provozovatel areálu Michal Cepek.

Odpolední část oslav bude připravena zejména pro děti. Ty si budou moci zajezdit na čtyřkolkách a sněžných skútrech. Pro každého je navíc připraven malý dárek. Dospělí se mohou zúčastnit grill párty na sněhu a provozovatel pro ně přichystal speciálně upravenou cenu čtyřiadvacetihodinového lístku za 350 korun.

Lyžaři mohou zahájit svůj sjezdařský maraton už na Silvestra ráno a lyžovat až do Nového roku. Navíc v ceně čtyřiadvacetihodinového lístku je i silvestrovský přípitek, steak na grilu a malý dárek.

Vstup na silvestrovské oslavy je zdarma. Bezplatný je i vstup na ski party v baru přímo na svahu, která začíná ve 21 hodin a potrvá až do rána. Zakázána je konzumace vlastního přineseného alkoholu.

„Zveme všechny na hromadný silvestrovský přípitek, přesně o půlnoci, a následný megaohňostroj, který nebude mít ve Zlíně konkurenci,““ dodal Cepek.“

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x