SJÍZDNOST SILNIC: Ve Zlínském kraji jsou cesty sjízdné se zvýšenou opatrností

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou v neděli většinou sjízdné bez omezení nebo se zvýšenou opatrností. Na Valašsku se podle silničářů objevují mlhy, které zhoršují viditelnost. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teploty pohybují od minus dvou do minus jednoho stupně Celsia, je zataženo ...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou v neděli většinou sjízdné bez omezení nebo se zvýšenou opatrností. Na Valašsku se podle silničářů objevují mlhy, které zhoršují viditelnost.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teploty pohybují od minus dvou do minus jednoho stupně Celsia, je zataženo a mlhavo. Silnice I. třídy jsou holé, mokré a sjízdné se zvýšenou opatrností. Vozovky II. a III. třídy udržované inertem tvoří ujetá vrstva sněhu do deseti centimetrů krytá posypem. Místy jsou vyjeté koleje.

Na Kroměřížsku je minus tři až nula stupňů Celsia a je skoro zataženo. Jedničkové cesty jsou holé, vlhké a sjízdné bez komplikací. Stejné je to i u komunikací nižší třídy. Ve vyšších polohách na silnicích udržovaných inertním posypem leží zbytky sněhu kryté posypem.

Na Uherskohradišťsku jsou minus tři až minus dva stupně Celsia a je skoro zataženo. Silnice I. i nižší třídy jsou holé, mokré a sjízdné bez omezení.

Na Zlínsku ukazuje teploměr minus tři až nula stupňů Celsia a je zataženo. Veškeré vozovky jsou holé, mokré a sjízdné se zvýšenou opatrností.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x