Cesty ve Zlínském kraji jsou s opatrností sjízdné

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou v pondělí většinou sjízdné se zvýšenou opatrností. Podle silničářů nikde v kraji nesněží. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teploty pohybují od minus šesti do minus tří stupňů Celsia a je zataženo. Silnice I. třídy jsou mokré a sjízdné se zvý...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou v pondělí většinou sjízdné se zvýšenou opatrností. Podle silničářů nikde v kraji nesněží.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teploty pohybují od minus šesti do minus tří stupňů Celsia a je zataženo. Silnice I. třídy jsou mokré a sjízdné se zvýšenou opatrností. Na vozovkách II. a III. třídy je zajetá vrstva sněhu do pěti centimetrů.

Na Uherskohradišťsku se teplota drží mezi minus pěti až minus třemi stupni Celsia a je skoro zataženo. Cesty I. třídy jsou holé, vlhké a sjízdné bez omezení. Komunikace nižší třídy jsou mokré a sjízdné se zvýšenou opatrností.

Na Zlínsku ukazuje teploměr minus pět až minus tři stupně Celsia a je zataženo. Vozovky všech tříd jsou mokré a sjízdné se zvýšenou opatrností.

Na Kroměřížsku je minus tři až plus jeden stupeň Celsia a je oblačno. Silnice I. třídy jsou holé, vlhké a sjízdné bez omezení. Cesty nižší třídy jsou na tom obdobně.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x