Ve Velkých Karlovicích řádili zloději, okradli několik lyžařů

VSETÍN - Čtyři snowboardy a dvoje lyže s příslušenstvím ukradli neznámí zloději během silvestrovských oslav ve Velkých Karlovicích. Agentuře Mediafax to v pondělí oznámila policejní mluvčí Lenka Javorková. O snowboardy přišli mladíci z Ostravska. Své lyžařské náčiní si nechali v odpoledních hodinách odložené ...

VSETÍN – Čtyři snowboardy a dvoje lyže s příslušenstvím ukradli neznámí zloději během silvestrovských oslav ve Velkých Karlovicích. Agentuře Mediafax to v pondělí oznámila policejní mluvčí Lenka Javorková.

O snowboardy přišli mladíci z Ostravska. Své lyžařské náčiní si nechali v odpoledních hodinách odložené v předsíni jedné restaurace ve Velkých Karlovicích. Když si chtěli za necelou hodinu snowboardy vyzvednout, zjistili, že zmizely. Krádeží čtyř snowboardů vznikla mladíkům škoda za 22 tisíc korun.

Dalšími okradenými jsou turisté z Plzeňska. Během několika hodin se jim v odpoledních hodinách zloděj vloupal do auta zaparkovaného u hotelu ve Velkých Karlovicích. Ze Škody Favorit zmizely dvoje sjezdové lyže, hůlky a lyžařské boty. Způsobená škoda činí 25 tisíc korun.

Krádež lyží evidují i policisté v Horní Bečvě, kde ze zaparkovaného auta Škoda Favorit zmizely dvoje sjezdové lyže. Muži z Ostravy vznikla škoda 10 tisíc korun.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x