Valašskokloboucká radnice musí šetřit, sloučila odbory a sníží počet zaměstnanců

VALAŠSKÉ KLOBOUKY - Úsporná opatření se na radnici ve Valašských Kloboukách projeví několika změnami v personální a organizační oblasti. Agentuře Mediafax to v pondělí řekla mluvčí města Lenka Zvonková s tím, že radnice přikročí ke sloučení dvou odborů a snížení počtu zaměstnanců. "Od nového roku jsme z e...

VALAŠSKÉ KLOBOUKY – Úsporná opatření se na radnici ve Valašských Kloboukách projeví několika změnami v personální a organizační oblasti. Agentuře Mediafax to v pondělí řekla mluvčí města Lenka Zvonková s tím, že radnice přikročí ke sloučení dvou odborů a snížení počtu zaměstnanců.

„Od nového roku jsme z ekonomických důvodů sloučili odbor životního prostředí a odbor kultury a památkové péče, takže budou nově pracovat jakožto odbor životního prostředí a oddělení kultury a památkové péče. Jedná se především o změnu v organizačním schématu, pro občany a klienty úřadu zůstávají agendy obou dřívějších odborů zachovány,“ sdělil tajemník městského úřadu Karel Švach. Vedoucím odboru životního prostředí a oddělení kultury a památkové péče byl jmenován Josef Slánský.

Úsporný postup Městského úřadu ve Valašských Kloboukách přinese také postupnou redukci počtu zaměstnanců. Od 1. ledna už byl stav snížen o dva zaměstnance, další dva odejdou k 1. dubnu. Další dvě pracovní místa budou zrušena také k 1. červnu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x