Veletrhů Regiontour a GO v Brně se zúčastní i Kroměříž

KROMĚŘÍŽ - Město Kroměříž se chystá propagovat své památky na jubilejním veletrhu Regiontour a veletrhu GO, které se budou konat v polovině ledna v Brně. Agentuře Mediafax to ve středu řekl mluvčí kroměřížské radnice Pavel Zrna. Kroměřížsko se představí v pavilonu P ve společné expozici Východní Moravy spolu s...

KROMĚŘÍŽ – Město Kroměříž se chystá propagovat své památky na jubilejním veletrhu Regiontour a veletrhu GO, které se budou konat v polovině ledna v Brně. Agentuře Mediafax to ve středu řekl mluvčí kroměřížské radnice Pavel Zrna.

Kroměřížsko se představí v pavilonu P ve společné expozici Východní Moravy spolu s Valašskem, Slováckem, Zlínskem a Luhačovickem. Tématem letošního ročníku jsou řemesla, tradice a zvyky na Východní Moravě. Dominantou kroměřížského stánku bude Květná zahrada, ale v doprovodném programu se představí i umění a zručnost košíkářů z Morkovic a Klub umění a řemesel z Holešova. Programy doprovodí cimbálová muzika Bukovinka z Bystřice pod Hostýnem.

U jednotlivých pultů stánků budou pro odborníky v cestovním ruchu i pro veřejnost připraveny propagační materiály z Kroměříže, Chřibů, Morkovska, Chropyně, Holešova a Bystřice pod Hostýnem. Novinkou je soubor turistických průvodců po jednotlivých oblastech regionu – Chřibů, Kroměříže a okolí, Holešovska a Hostýnských vrchů, který byl vydán ve spolupráci s Centrálou cestovního ruchu Východní Moravy. Kroměříž nabídne nový plán města s trasami a doporučenými pozoruhodnostmi pro turisty, soubor praktických informací pro ty, kteří do města zavítají a kalendárium kulturních, společenských a sportovních akcí pořádaných ve městě.

Od 20. do 23. ledna bude Kroměřížsko zastoupeno na stánku Východní Moravy i na veletrhu cestovního ruchu ITF Slovakiatour v Bratislavě. V době od 10. do 13. února se Kroměřížsko představí také na 20. ročníku veletrhu cestovního ruchu Holiday World v Praze.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x