Na Valašsku jsou místy vyjeté ledové koleje

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou v pátek většinou sjízdné se zvýšenou opatrností. Silničáři varují před vyjetými ledovými kolejemi na Valašsku. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teploty pohybují od jednoho do tří stupňů nad nulou a je oblačno. Cesty I. třídy jsou holé, mokré a ...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou v pátek většinou sjízdné se zvýšenou opatrností. Silničáři varují před vyjetými ledovými kolejemi na Valašsku.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teploty pohybují od jednoho do tří stupňů nad nulou a je oblačno. Cesty I. třídy jsou holé, mokré a sjízdné se zvýšenou opatrností. Na vozovkách nižší třídy je ujetá vrstva sněhu do pěti centimetrů a místy se objevují vyjeté ledové koleje.

Na Kroměřížsku je minus tři až nula stupňů Celsia a je skoro zataženo. Silnice I. třídy jsou stejně jako komunikace II. a III. třídy mokré a sjízdné se zvýšenou opatrností.

Na Zlínsku ukazuje teploměr minus jeden až plus jeden stupeň Celsia, je zataženo, fouká silný vítr a je kouřmo. Jedničkové silnice jsou holé, vlhké a sjízdné bez komplikací. Na cestách II. a III. třídy se tvoří sněhové jazyky a řidiči musejí být opatrní.

Na Uherskohradišťsku se teploty drží mezi minus jedním až plus jedním stupněm Celsia a je skoro jasno. Vozovky I. třídy jsou mokré a sjízdné se zvýšenou opatrností. Komunikace nižší třídy pokrývají zbytky rozbředlého sněhu, rovněž sjízdné s opatrností.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x