Cesty ve Zlínském kraji jsou většinou sjízdné bez omezení

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou v sobotu většinou sjízdné bez omezení. Podle silničářů je opatrnost nutná jen na horách Valašska, kde se místy objevují vyjeté ledové koleje. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou teploty kolem jednoho až pěti stupňů Celsia a je jasno. Silnice I. tříd...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou v sobotu většinou sjízdné bez omezení. Podle silničářů je opatrnost nutná jen na horách Valašska, kde se místy objevují vyjeté ledové koleje.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou teploty kolem jednoho až pěti stupňů Celsia a je jasno. Silnice I. třídy jsou holé, vlhké a sjízdné bez omezení. Na vozovkách nižší třídy je ujetá vrstva sněhu do tří centimetrů a místy jsou vyjeté ledové koleje.

Na Zlínsku ukazuje teploměr dva až pět stupňů Celsia a je oblačno. Komunikace I. třídy jsou holé, vlhké a sjízdné bez omezení. Stejná situace platí i na silnicích II. a III. třídy.

Na Kroměřížsku se teploty vyšplhaly ke dvěma až třem stupňům Celsia a je oblačno. Vozovky všech tříd jsou holé, mokré a sjízdné bez omezení.

Na Uherskohradišťsku se teploty drží mezi třemi až pěti stupni Celsia a je zataženo. Veškeré cesty jsou holé, mokré a sjízdné bez komplikací.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x