Na Valašsku hrozí namrzání cest

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou v neděli sjízdné bez omezení nebo se zvýšenou opatrností. Silničáři ale varují, že na Valašsku mohou vlhké vozovky namrzat. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teploty pohybují od nula do čtyř stupňů Celsia, je oblačno a místy se tvoří mlha. Silnice ...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou v neděli sjízdné bez omezení nebo se zvýšenou opatrností. Silničáři ale varují, že na Valašsku mohou vlhké vozovky namrzat.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teploty pohybují od nula do čtyř stupňů Celsia, je oblačno a místy se tvoří mlha. Silnice I. třídy jsou holé, vlhké a sjízdné se zvýšenou opatrností. Při případném ranním poklesu teplot však hrozí namrzání vlhkých cest.

Na Kroměřížsku se teploty drží mezi jedním až třemi stupni Celsia, je zataženo a na většině území je souvislá mlha. Komunikace všech tříd jsou vlhké, a sjízdné bez omezení.

Na Zlínsku ukazuje teplomě jeden až tři stupně Celsia, je zatažená obloha a místy je také mlha. Cesty I., II., i III. třídy jsou jsou holé, vlhké a sjízdné bez omezení.

Na Uherskohradišťsku je jeden až tři stupně Celsia a je polojasno. Ojediněle se objevují mlhy. Silnice I. třídy jsou holé, mokré a sjízdné bez omezení. Na vozovkách II. a III. třídy leží zbytky rozbředlého sněhu a řidiči musejí být opatrní.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x