Na mnoha místech Zlínského kraje zhoršují viditelnost mlhy

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou v pondělí většinou sjízdné bez omezení nebo se zvýšenou opatrností. Silničáři ale varují před mlhami, které zhoršují viditelnost. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku ukazuje teploměr jeden až čtyři stupně Celsia, obloha je zatažená a objevují se mlhy...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou v pondělí většinou sjízdné bez omezení nebo se zvýšenou opatrností. Silničáři ale varují před mlhami, které zhoršují viditelnost.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku ukazuje teploměr jeden až čtyři stupně Celsia, obloha je zatažená a objevují se mlhy. Silnice I. třídy jsou holé, vlhké, sjízdné bez omezení. Vozovky nižší třídy v horských oblastech pokrývají zbytky ujeté vrstvy sněhu do pěti centimetrů, místy jsou vyjeté koleje a husté mlhy.

Na Kroměřížsku je jeden až tři stupně Celsia, je oblačno a vyskytuje se tu souvislá mlha. Cesty I. třídy jsou holé, mokré a sjízdné se zvýšenou opatrností. Komunikace nižší třídy jsou na tom stejně.

Na Zlínsku je dva až pět stupňů nad nulou, je zataženo a mlhavo. Cesty I. třídy jsou holé, vlhké a sjízdné bez omezení. Silnice nižší třídy jsou sjízdné se zvýšenou opatrností.

Na Uherskohradišťsku se teploty drží mezi dvěma až čtyřmi stupni Celsia, je zataženo a mlhavo. Vozovky I. třídy jsou holé, vlhké a sjízdné bez omezení. Obdobná situace platí i pro komunikace II. a III. třídy.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x