Ve Zlínském kraji prší, snižuje to viditelnost

ZLÍN - Ve Zlínském kraji jsou ve čtvrtek silnice sjízdné bez omezení. Silničáři ale upozorňují na to, že v kraji prší, což zhoršuje viditelnost. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou dva až čtyři stupně Celsia, je zataženo a objevují se dešťové přeháňky. Silnice I. třídy jsou holé,...

ZLÍN – Ve Zlínském kraji jsou ve čtvrtek silnice sjízdné bez omezení. Silničáři ale upozorňují na to, že v kraji prší, což zhoršuje viditelnost.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou dva až čtyři stupně Celsia, je zataženo a objevují se dešťové přeháňky. Silnice I. třídy jsou holé, mokré a sjízdné bez omezení.

Na Kroměřížsku se teploty pohybují od dvou do šesti stupňů Celsia, vyskytují se dešťové přeháňky a je zataženo. Silnice I. třídy jsou holé, mokré a sjízdné bez omezení. Vozovky nižší třídy jsou na tom stejně.

Na Zlínsku se teploty drží mezi jedním až třemi stupni Celsia, je zataženo a objevují se dešťové přeháňky. Cesty I., II. i III. třídy jsou holé, mokré a sjízdné bez omezení.

Na Uherskohradišťsku rtuť teploměru vyšplhala k jednomu až čtyřem stupňům nad nulou, je zataženo a mrholí. Všechny cesty jsou holé, mokré a sjízdné s opatrností.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x