Silnice ve Zlínském kraji jsou sjízdné bez problémů

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou v pátek sjízdné bez jakýchkoliv problémů. Silničáři upozorňují jen na to, že na Valašsku a Zlínsku se objevují mlhy či kouřmo, což zhoršuje viditelnost. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teploty drží mezi dvěma až šesti stupni Celsia, je zataženo...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou v pátek sjízdné bez jakýchkoliv problémů. Silničáři upozorňují jen na to, že na Valašsku a Zlínsku se objevují mlhy či kouřmo, což zhoršuje viditelnost.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teploty drží mezi dvěma až šesti stupni Celsia, je zataženo a mlhavo. Silnice I. třídy jsou holé, vlhké a sjízdné bez omezení.

Na Kroměřížsku je pět až šest stupňů Celsia a obloha je zatažená. Veškeré vozovky jsou holé, mokré a sjízdné bez komplikací.

Na Zlínsku se teploty pohybují od čtyř do sedmi stupňů Celsia, je zataženo a objevuje se kouřmo. Silnice I., II. i III. třídy jsou holé, mokré a sjízdné bez potíží.

Na Uherskohradišťsku ukazuje teploměr sedm až osm stupňů Celsia a je rovněž zataženo. Komunikace všech tříd jsou holé, mokré a sjízdné bez omezení.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x