Na Valašsku fouká nárazový vítr a tvoří se sněhové jazyky

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou v sobotu sjízdné bez omezení, zvýšená opatrnost je nutná jen na Valašsku. Silničáři varují před nárazovým větrem a sněhovými jazyky. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku panují teploty od minus sedmi do minus dvou stupňů Celsia, je zataženo a objevují se...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou v sobotu sjízdné bez omezení, zvýšená opatrnost je nutná jen na Valašsku. Silničáři varují před nárazovým větrem a sněhovými jazyky.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku panují teploty od minus sedmi do minus dvou stupňů Celsia, je zataženo a objevují se sněhové přeháňky. Silnice I. třídy jsou holé, vlhké a sjízdné se zvýšenou opatrností. Cesty II. a III. třídy pokrývá ujetá vrstva sněhu do tří centimetrů. Silničáři průběžně provádějí posyp. Lokálně se na Valašsku objevují mlhy a v horských oblastech fouká nárazový vítr. Místy se tvoří sněhové jazyky.

Na Zlínsku se teploty pohybují od minus šesti do minus tří stupňů Celsia a je polojasno. Cesty všech tříd jsou holé, suché a sjízdné bez omezení.

Na Kroměřížsku se teploty drží mezi minus pěti až minus jedním stupněm Celsia a je polojasno. Vozovky všech tříd jsou holé, suché a sjízdné bez omezení. Na Uherskohradišťsku ukazuje teploměr minus čtyři až minus jeden stupeň Celsia a je skoro jasno. Komunikace všech tříd jsou holé, suché a sjízdné bez omezení.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x