Na cestách v horách Zlínského kraje je zledovatělý sníh

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou v neděli ráno většinou sjízdné bez omezení. Silničáři upozorňují na cesty nižší třídy na Valašsku, kde leží zledovatělý sníh. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku je minus sedm až minus šest stupňů Celsia a obloha je skoro jasná. Silnice I. třídy ...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou v neděli ráno většinou sjízdné bez omezení. Silničáři upozorňují na cesty nižší třídy na Valašsku, kde leží zledovatělý sníh.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku je minus sedm až minus šest stupňů Celsia a obloha je skoro jasná. Silnice I. třídy jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez omezení. V nejvyšších polohách je na cestách III. třídy zajetá vrstva zledovatělého sněhu do dvou centimetrů krytá inertním posypem.

Na Zlínsku ukazuje teploměr minus osm až minus pět stupňů Celsia a je oblačno. Vozovky I. třídy jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez omezení. Obdobně jsou na tom i komunikace nižší třídy.

Na Kroměřížsku klesla rtuť teploměru k minus sedmi až k minus pěti stupňům Celsia a je oblačno. Silnice I. třídy jsou holé, suché a sjízdné bez omezení. Podobná situace je i na cestách II. a III. třídy. Ve vyšších polohách Hostýnských vrchů pak leží zbytky sněhu kryté posypem.

Na Uherskohradišťsku je minus sedm až minus pět stupňů Celsia a je oblačno. Komunikace I. třídy jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez omezení, stejné je to i na silnicích nižší třídy.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x