Na některých cestách ve Zlínském kraji hrozí ledovka

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou v pondělí ráno většinou sjízdné jen se zvýšenou opatrností. Silničáři varují před hrozbou ledovky, a to na Kroměřížsku a Uherskohradišťsku. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teploty drží mezi minus čtyřmi až minus dvěma stupni Celsia, je zataž...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou v pondělí ráno většinou sjízdné jen se zvýšenou opatrností. Silničáři varují před hrozbou ledovky, a to na Kroměřížsku a Uherskohradišťsku.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teploty drží mezi minus čtyřmi až minus dvěma stupni Celsia, je zataženo a objevují se sněhové přeháňky. Silnice I. třídy pokrývají zbytky rozbředlého sněhu po chemickém ošetření, sjízdné se zvýšenou opatrností.

Na Kroměřížsku je minus pět až minus tři stupně Celsia, je zataženo a vyskytují se sněhové přeháňky. Cesty I. třídy jsou mokré po chemickém ošetření, sjízdné bez omezení. Komunikace II. a III. třídy jsou rovněž mokré, na trasách udržovaných inertem je pak ujetá zledovatělá vrstva krytá posypem a řidiči musejí být velmi opatrní.

Na Uherskohradišťsku je minus šest až minus dva stupně Celsia a je skoro jasno. Na cestách I. třídy leží rozbředlý sníh po chemickém ošetření. Vozovky nižší třídy jsou na tom obdobně. V oblasti Buchlovských hor hrozí namrzání vozovky.

Na Zlínsku se teploty pohybují od minus sedmi do minus tří stupňů Celsia, je zataženo a objevují se sněhové přeháňky. Silnice všech tříd jsou mokré po chemickém ošetření, sjízdné s opatrností.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x