V některých regionech Zlínského kraje sněží

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou v úterý většinou sjízdné bez omezení nebo se zvýšenou opatrností. Silničáři upozorňují na občasné sněhové přeháňky, které zhoršují viditelnost. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku klesla rtuť teploměru k minus devíti až k minus šesti stupňům Ce...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou v úterý většinou sjízdné bez omezení nebo se zvýšenou opatrností. Silničáři upozorňují na občasné sněhové přeháňky, které zhoršují viditelnost.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku klesla rtuť teploměru k minus devíti až k minus šesti stupňům Celsia a je oblačno. Silnice I. třídy jsou holé, vlhké a sjízdné se zvýšenou opatrností. Na cestách II. a III. třídy je ve vyšších polohách zajetá sněhová vrstva do pěti centimetrů, krytá inertním posypem.

Na Zlínsku se teploty pohybují od minus osmi do minus čtyř stupňů Celsia a je skoro zataženo. Vozovky všech tříd jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez komplikací.

Na Kroměřížsku se teploty drží mezi minus čtyřmi až minus jedním stupněm Celsia, je skoro zataženo a objevují se sněhové přeháňky. Veškeré komunikace jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez omezení.

Na Uherskohradišťsku je minus šest až minus tři stupně Celsia, je zataženo a silničáři hlásí sněhové přeháňky. Cesty I. třídy jsou mokré po chemickém ošetření, sjízdné bez omezení. Komunikace II. a III. třídy jsou holé, vlhké a rovněž sjízdné bez problémů.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x