Na Valašsku hrozí náledí

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou ve čtvrtek ráno většinou sjízdné jen se zvýšenou opatrností. Silničáři navíc na webu varují řidiče před hrozbou namrzání vozovek, a to zejména na Valašsku. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teploty pohybují od minus šesti do minus čtyř stupňů C...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou ve čtvrtek ráno většinou sjízdné jen se zvýšenou opatrností. Silničáři navíc na webu varují řidiče před hrozbou namrzání vozovek, a to zejména na Valašsku.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teploty pohybují od minus šesti do minus čtyř stupňů Celsia, je oblačno a místy se vyskytují mlhy. Na silnicích I. třídy leží zbytky rozbředlého sněhu po chemickém ošetření, sjízdné se zvýšenou opatrností. Při ranním poklesu teplot hrozí namrzání mokrých vozovek.

Na Kroměřížsku jsou teploty od minus tří do nula stupňů Celsia a je zataženo. Cesty I. třídy jsou mokré a sjízdné se zvýšenou opatrností. Podobné je to i s komunikacemi nižší třídy. Trasy udržované inertně ve vyšších polohách a lesních úsecích pokrývá ujetá vrstva sněhu krytá posypem.

Na Zlínsku se teploty drží kolem minus tří stupňů a je zataženo. Vozovky I. třídy jsou holé, vlhké a sjízdné bez omezení. Silnice nižší třídy jsou mokré a sjízdné se zvýšenou opatrností.

Na Uherskohradišťsku je minus pět až minus tři stupně Celsia a je zataženo. Cesty I. třídy jsou mokré a sjízdné se zvýšenou opatrností. Na komunikacích II. a III. třídy leží zbytky rozbředlého sněhu po chemickém ošetření, a jsou sjízdné rovněž se zvýšenou opatrností.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x