Ve Zlínském kraji je většina cest sjízdná bez potíží

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou v pátek většinou sjízdné bez omezení nebo se zvýšenou opatrností. Silničáři upozorňují jen na mlhu, která zhoršuje dohlednost. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teploty drží mezi minus 14 až minus 12 stupni Celsia a je skoro jasno. Silnice I. třídy j...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou v pátek většinou sjízdné bez omezení nebo se zvýšenou opatrností. Silničáři upozorňují jen na mlhu, která zhoršuje dohlednost.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teploty drží mezi minus 14 až minus 12 stupni Celsia a je skoro jasno. Silnice I. třídy jsou holé, suché a sjízdné bez omezení.

Na Kroměřížsku je minus 12 až minus šest stupňů Celsia, je oblačno a objevuje se mlha s dohledností do 50 metrů. Cesty I. třídy jsou holé, vlhké a sjízdné bez omezení. Stejná situace platí i pro vozovky nižší třídy.

Na Zlínsku se teploty pohybují od minus 10 do minus šesti stupňů Celsia, je zataženo a místy jsou mlhy. Komunikace všech tříd jsou holé, vlhké a sjízdné se zvýšenou opatrností.

Na Uherskohradišťsku hlásí silničáři minus osm až minus šest stupňů Celsia, zataženou oblohu a souvislou mlhu. Silnice I. třídy jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez omezení. Na cestách II. a III. třídy leží zbytky rozbředlého sněhu po chemickém ošetření, sjízdné se zvýšenou opatrností.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x