Na mnoha místech ve Zlínském kraji hrozí ledovka

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou v úterý většinou sjízdné jen se zvýšenou opatrností. Silničáři varují řidiče před ledovkou, která se vytváří téměř ve všech regionech kraje. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teploty pohybují od minus 12 do minus 10 stupňů Celsia, je skoro jasn...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou v úterý většinou sjízdné jen se zvýšenou opatrností. Silničáři varují řidiče před ledovkou, která se vytváří téměř ve všech regionech kraje.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teploty pohybují od minus 12 do minus 10 stupňů Celsia, je skoro jasno a místy jsou mlhy. Silnice I. třídy jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez omezení. Na cestách II. a III. třídy je místy zajetá zledovatělá vrstva sněhu do pěti centimetrů.

Na Kroměřížsku ukazuje teploměr minus devět až minus sedm stupňů Celsia a je oblačno. Vozovky I. třídy jsou mokré po chemickém ošetření, sjízdné bez omezení. Komunikace nižší třídy jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez omezení. Na cestách s inertním posypem je zajetá vrstva sněhu krytá posypem, sjízdné jsou se zvýšenou opatrností. Místy hrozí namrzání vozovek, hlavně v úsecích kolem Tlumačova.

Na Zlínsku se teploty drží mezi 15 až devíti stupni Celsia, je oblačno a místy mlha. Silnice I. třídy jsou mokré po chemickém ošetření, sjízdné se zvýšenou opatrností. Cesty nižší třídy jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez omezení. Ve Zlíně a na Fryštácku padá namrzající mlha.

Na Uherskohradišťsku je minus 10 až minus osm stupňů Celsia a je zataženo. Vozovky I. třídy jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné s opatrností. Obdobně jsou na tom i komunikace nižší třídy.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x