Žena z Bystřice pod Hostýnem, po které pátrali policisté, zemřela

BYSTŘICE POD HOSTÝNEM - Tragicky skončila žena z Bystřice pod Hostýnem (33), po které v neděli vyhlásili policisté pátrání a kterou objevili v pondělí v podchlazeném stavu v lese v katastru obce Sovadina. Po převozu do nemocnice zemřela, agentuře Mediafax to v úterý řekla policejní mluvčí Simona Kyšnerová. Žena šla v...

BYSTŘICE POD HOSTÝNEM – Tragicky skončila žena z Bystřice pod Hostýnem (33), po které v neděli vyhlásili policisté pátrání a kterou objevili v pondělí v podchlazeném stavu v lese v katastru obce Sovadina. Po převozu do nemocnice zemřela, agentuře Mediafax to v úterý řekla policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Žena šla v neděli odpoledne vynést před dům odpadky a už se nevrátila. Její manžel pak kontaktoval policisty a rozjelo se pátrání, do kterého se zapojily více než tři desítky policistů z Pohotovostního a eskortního oddělení ze Zlína, policejní psovod se služebním psem a policisté z obvodního oddělení ve spolupráci s bystřickými městskými strážníky. V pondělí odpoledne ji objevili v lese v katastru obce Sovadina. Byla silně podchlazená, záchranáři ji oživovali a v kritickém stavu transportovali na ARO do kroměřížské nemocnice. Tam o několik hodin později zemřela.

Žena měla zdravotní problémy.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x