Fotbalisté Slovácka odehrají ve středu dva přípravné duely proti Jihlavě

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Fotbalisty Slovácka čekají ve středu poslední dva přípravné zápasy před nedělním odletem na herní soustředění do Turecka. Svěřenci trenéra Miroslava Soukupa dvakrát nastoupí proti druholigové Jihlavě, agenturu Mediafax o tom informoval tiskový mluvčí Aleš Mazúrek. První sestava Slovácka vyběhn...

UHERSKÉ HRADIŠTĚ – Fotbalisty Slovácka čekají ve středu poslední dva přípravné zápasy před nedělním odletem na herní soustředění do Turecka. Svěřenci trenéra Miroslava Soukupa dvakrát nastoupí proti druholigové Jihlavě, agenturu Mediafax o tom informoval tiskový mluvčí Aleš Mazúrek.

První sestava Slovácka vyběhne na kunovický stadion Na Bělince v 14 hodin. Druhé utkání s Jihlavou má výkop o dvě hodiny později.

V neděli se hráči Slovácka přesunou do Turecka, kde odehrají čtyři přípravné duely. Nejprve se v úterý 8. února střetnou s maďarským Györem, v pátek je pak čekají dvě utkání proti Zaprešiči z Chorvatska a jejich dalším protivníkem bude zatím blíže neurčený korejský celek. V neděli se Soukupův tým poměří v poslední utkání se soupeřem z Ruska nebo Ukrajiny.

Generálkou na první letošní ligový duel s Bohemians 1905 bude pro Slovácko souboj se slovenským mistrem Žilinou, která přijede na Městský stadion Miroslava Valenty v Uherském Hradišti v sobotu 19. února.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x