Zlínské divadlo zavádí novinku v podobě Předplatného na přání

ZLÍN - Zcela nový produkt představilo v úterý Městské divadlo Zlín, hodlá totiž přilákat nové předplatitele na novinku v podobě Předplatného na přání. Agentuře Mediafax to uvedla mluvčí divadla Hana Šmardová. Předplatné na přání vzniklo na základě ankety, ve které divadlo oslovilo asi dva tisíce současných i min...

ZLÍN – Zcela nový produkt představilo v úterý Městské divadlo Zlín, hodlá totiž přilákat nové předplatitele na novinku v podobě Předplatného na přání. Agentuře Mediafax to uvedla mluvčí divadla Hana Šmardová.

Předplatné na přání vzniklo na základě ankety, ve které divadlo oslovilo asi dva tisíce současných i minulých pravidelných návštěvníků divadla. Ti odpovídali na to, co by se jim nejvíce líbilo a na základě jejich požadavku vzniklo zcela jedinečné Předplatné na přání. Prodej novinky bude zahájen 7. února a potrvá do 1. dubna.

Lidé často odpovídali, že je nejvíce zajímají komedie a muzikály. Mnozí by zase uvítali, kdyby představení končilo dříve, aby se dostali včas domů. Jiní lidé zase toužili po výjimečných slevách či rozhovorech s herci po představení. Anketu zpracovávalo divadlo čtyři měsíce.

Na základě poznatků z řad diváků vytvořilo vedení divadla Předplatné na přání, které obsahuje celkem šest titulů. Lidé se mohou těšit na komedii Brouk v hlavě, drama Je třeba zabít Sekala, muzikálovou podobu opery Don Giovanni s použitím překladu Jaromíra Nohavici, tragikomedii Kočičí hra, komedii Na flámu či Černou komedii. Cena předplatného bude 690 korun a hrát se bude vždy v pátek od 17 hodin. Na držitele speciálního předplatného čeká také několik bonusů. Do schránek obdrží zdarma měsíčník Tady a teď!, získají jeden lístek zdarma na představení divadla ve Studiu Z či v Dílně 9472, každý divák bude mít jisté své místo a bude mít přednostní právo získat rezervaci na hostující soubory. Po každém představení bude navíc následovat beseda s herci.

Momentálně má Městské divadlo Zlín přibližně 6500 předplatitelů. Dvě třetiny z nich tvoří děti a studenti, zbývajících asi 1700 předplatitelů je z řad dospělých. „Rádi bychom poměr mezi mladými a dospělými alespoň vyvážili. Byli bychom rádi, kdybychom díky Předplatnému na přání získali tisícovku nových předplatitelů. Pokud by byl však zájem ještě větší, jsme připraveni nabídnout divákům kromě pátku ještě jeden hrací den,“ dodala Šmardová.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x