Na některých místech Zlínského kraje hrozí namrzání vozovek

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou ve středu většinou sjízdné bez omezení nebo se zvýšenou opatrností. Podle silničářů však hrozí na některých místech kraje i namrzání vozovek. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teploty drží mezi minus 13 až minus šesti stupni Celsia, je oblačno a ...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou ve středu většinou sjízdné bez omezení nebo se zvýšenou opatrností. Podle silničářů však hrozí na některých místech kraje i namrzání vozovek.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teploty drží mezi minus 13 až minus šesti stupni Celsia, je oblačno a místy je mlha. Komunikace I. třídy jsou holé, vlhké a sjízdné se zvýšenou opatrností. V místech výskytu mlhy hrozí nebezpečí jejího namrzání.

Na Uherskohradišťsku je minus osm až minus pět stupňů Celsia a je zataženo. Jedničkové silnice jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez omezení. Opatrnost je však nutná v úseku Buchlovice – Zástřizly na silnici I/50. Podle silničářů je tu vozovka vlhká a hrozí zde tvorba námrazy. Na cestách nižší třídy leží místy zbytky zledovatělého sněhu kryté posypem.

Na Kroměřížsku je minus šest až minus čtyři stupně Celsia a je zataženo. Veškeré silnice jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez omezení. Jen v lesních úsecích a ve vyšších polohách je ujetá vrstva sněhu krytá posypem.

Na Zlínsku se teploty pohybují od minus 10 do minus pěti stupňů Celsia a je zataženo. Silnice I. třídy jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez omezení. Cesty II. a III. třídy jsou sjízdné se zvýšenou opatrností.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x