Na Valašsku i na Slovácku hrozí námrazy

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou ve čtvrtek většinou sjízdné bez omezení nebo se zvýšenou opatrností. Silničáři upozorňují jen na to, že na několika místech regionu se mohou objevit námrazy či vyjeté ledové koleje. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou teploty od minus 11 do minus čt...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou ve čtvrtek většinou sjízdné bez omezení nebo se zvýšenou opatrností. Silničáři upozorňují jen na to, že na několika místech regionu se mohou objevit námrazy či vyjeté ledové koleje.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou teploty od minus 11 do minus čtyř stupňů Celsia, je zataženo a mlhavo. Silnice I. třídy jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné se zvýšenou opatrností. Vozovky II. a III. třídy udržované inertem pokrývá ujetá nesouvislá vrstva sněhu do deseti centimetrů, místy jsou navíc vyjeté ledové koleje či plotny kryté posypem.

Na Uherskohradišťsku hlásí minus pět až minus tři stupně Celsia a zataženou oblohu. Cesty I. třídy jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez omezení. Místy se však mohou tvořit námrazy. Na silnicích III. třídy jsou zbytky ujetého zledovatělého sněhu kryté posypem a řidiči musejí být při jízdě opatrní.

Na Kroměřížsku se teploty pohybují od minus šesti do minus tří stupňů Celsia a je zataženo. Komunikace I. třídy jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez omezení. Silnice II. a III. třídy jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné se zvýšenou opatrností.

Na Zlínsku se teploty drží mezi minus osmi až minus čtyřmi stupni Celsia a je zataženo. Cesty I. třídy jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez omezení. Podobná situace platí i pro vozovky nižší třídy.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x