Maskovaný lupič přepadl benzinku v Otrokovicích

OTROKOVICE - Maskovaný a ozbrojený lupič přepadl ve čtvrtek ráno čerpací stanici v Otrokovicích. Agenturu Mediafax o tom informoval policejní mluvčí Josef Havela. Do čerpací stanice v místní části Kvítkovice vtrhl lupič ve čtvrt na šest ráno. Policie po pachateli pátrá a žádá o pomoc i veřejnost. Muž, vysoký asi...

OTROKOVICE – Maskovaný a ozbrojený lupič přepadl ve čtvrtek ráno čerpací stanici v Otrokovicích. Agenturu Mediafax o tom informoval policejní mluvčí Josef Havela.

Do čerpací stanice v místní části Kvítkovice vtrhl lupič ve čtvrt na šest ráno. Policie po pachateli pátrá a žádá o pomoc i veřejnost.

Muž, vysoký asi 180 centimetrů, měl na obličeji nasazenou černou kuklu a v ruce držel krátkou střelnou zbraň, kterou namířil na obsluhu čerpací stanice. Žena mu vydala několik tisíc korun. Pachatel poté odešel z místa činu pěšky. Lupiči nyní hrozí až desetileté vězení.

„Žádáme případné svědky, kteří by mohli přispět k objasnění tohoto případu, nechť volají na bezplatnou linku 158,““ dodal Havela.“

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x