Silnice ve Zlínském kraji jsou s opatrností sjízdné

ZLÍN - Cesty ve Zlínském kraji jsou v pátek většinou sjízdné se zvýšenou opatrností. Shodují se na tom silničáři z jednotlivých správ a údržeb silnic. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teplopty drží mezi minus třemi až minus jedním stupněm Celsia a je zataženo. Silnice I. třídy jsou ...

ZLÍN – Cesty ve Zlínském kraji jsou v pátek většinou sjízdné se zvýšenou opatrností. Shodují se na tom silničáři z jednotlivých správ a údržeb silnic.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teplopty drží mezi minus třemi až minus jedním stupněm Celsia a je zataženo. Silnice I. třídy jsou mokré po chemickém ošetření, sjízdné se zvýšenou opatrností.

Na Kroměřížsku se teploty pohybují od minus dvou do nula stupňů Celsia a je polojasno. Cesty I. třídy jsou holé, mokré a sjízdné bez omezení. Podobné je to i na vozovkách nižší třídy. Na komunikacích uudržovaných inertem je ujetá vrstva sněhu krytá posypem.

Na Zlínsku hlásí minus tři až minus jeden stupeň Celsia a zataženou oblohu. Silnice všech tříd jsou mokré a sjízdné se zvýšenou opatrností.

Na Uherskohradišťsku jsou minus čtyři až minus dva stupně Celsia a je polojasno. Vozovky I. třídy jsou mokré po chemickém ošetření, sjízdné se zvýšenou opatrností. Na komunikacích II. a III. třídy je ujetá vrstva sněhu krytá posypem, sjízdné rovněž se zvýšenou opatrností.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x