Videoreportáže obohacují zpravodajský server zlin.cz

Na kompletní čerstvé textové zpravodajství ze všech sfér života Zlínského kraje si už tisíce návštěvníků rády zvykly. Významný zpravodajský server ve Zlínském kraji dostává modernější, zajímavější a atraktivnější tvář. [size=115%]Napříč krajem v obrazech[/size] V zájmu většího zpravodaj...

Na kompletní čerstvé textové zpravodajství ze všech sfér života Zlínského kraje si už tisíce návštěvníků rády zvykly. Významný zpravodajský server ve Zlínském kraji dostává modernější, zajímavější a atraktivnější tvář.

[size=115%]Napříč krajem v obrazech[/size]
V zájmu většího zpravodajského komfortu a zcela v souladu s moderními trendy teď přichází provozovatel serveru, společnost AVONET, také s nabídkou aktuálních videoreportáží. Ty sledují stěžejní dění v kraji, všímají si nejzajímavějších akcí a mapují události, které hýbou východní Moravou. Také se zabývají v pestrém záběru jedinečnostmi, které jinde v České republice nenajdete.

[size=115%]Těšíme se na vaše náměty[/size]
Záběr reportáží není nikterak omezen a kamery i mikrofony serveru zlin.cz čekají  na originální náměty lidí, kteří kolem sebe chodí s otevřenýma očima. Videoreportáže na zlin.cz jsou o vás a pro vás. Náměty na reportáže uvítáme na e-mailové adrese [email=redakce@zlin.cz]redakce@zlin.cz[/email].

[size=115%]Naše reportáže nestárnou[/size]
Všechny starší reportáže naleznete v sekci [id=467888]Videoreportáže[/id], odkud je můžete stahovat. K přehrávání videa ve formátu FLV prosím použijte volně dostupné přehrávače [url=http://www.videolan.org/vlc/]VLC player[/url] nebo [url=http://www.applian.com/flvplayer/]FLV player[/url].

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x