Ve Zlínském kraji jsou většinou cesty sjízdné bez omezení

ZLÍN - Ve Zlínském kraji jsou v sobotu ráno silnice většinou sjízdné bez omezení. Silničáři varují jen před silným větrem, který fouká na Valašsku. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teploty vyšplhaly k jednomu až dvěma stupňům nad nulou, je oblačno a fouká silný vítr. Jedničkové si...

ZLÍN – Ve Zlínském kraji jsou v sobotu ráno silnice většinou sjízdné bez omezení. Silničáři varují jen před silným větrem, který fouká na Valašsku.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teploty vyšplhaly k jednomu až dvěma stupňům nad nulou, je oblačno a fouká silný vítr. Jedničkové silnice jsou holé, vlhké a sjízdné bez omezení.

Na Kroměřížsku je jeden až čtyři stupně Celsia a je oblačno. Cesty I. třídy jsou holé, vlhké a sjízdné se zvýšenou opatrností. Na vozovkách II. a III. třídy leží zbytky sněhu po pluhování, sjízdné se zvýšenou opatrností.

Na Zlínsku jsou dva až čtyři stupně Celsia a je zataženo. Komunikace všech tříd jsou holé, vlhké a sjízdné bez komplikací.

Na Uherskohradišťsku se teploty pohybují od jednoho do tří stupňů Celsia a je oblačno. Silnice všech tříd jsou holé, vlhké a sjízdné bez omezení.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x