Ve Zlínském kraji je většina cest sjízdná bez omezení

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou v neděli ráno většinou sjízdné bez omezení. Silničáři upozorňují jen na silný vítr, který fouká na Valašsku. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teploty pohybují od dvou do sedmi stupňů Celsia, je zataženo a fouká silný vítr. Silnice I. třídy jsou...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou v neděli ráno většinou sjízdné bez omezení. Silničáři upozorňují jen na silný vítr, který fouká na Valašsku.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teploty pohybují od dvou do sedmi stupňů Celsia, je zataženo a fouká silný vítr. Silnice I. třídy jsou holé, vlhké a sjízdné bez omezení. Místy jsou cesty mokré. Komunikace II. a III. třídy udržované inertem pokrývá v horských oblastech místy ujetá vrstva sněhu do pěti centimetrů, objevují se i vyjeté koleje. Silnice jsou propluhované a kryté inertním posypem.

Na Zlínsku jsou teploty od tří do šesti stupňů Celsia a je polojasno. Veškeré cesty jsou holé, suché či vlhké a sjízdné bez komplikací.

Na Kroměřížsku se teploty drží mezi třemi až šesti stupni Celsia a je zataženo. Všechny vozovky jsou holé, suché a sjízdné bez omezení.

Na Uherskohradišťsku hlásí tři až pět stupňů Celsia a skoro jasno. Silnice I. i nižší třídy jsou holé, suché nebo vlhké a sjízdné bez omezení.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x