Na Zlínsku místy namrzají cesty

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou v pondělí většinou sjízdné bez omezení. Silničáři však varují před situací přímo na Zlínsku, kde místy cesty namrzají. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou teploty kolem minus tří až plus dvou stupňů Celsia a je polojasno. Silnice I. třídy jsou h...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou v pondělí většinou sjízdné bez omezení. Silničáři však varují před situací přímo na Zlínsku, kde místy cesty namrzají.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou teploty kolem minus tří až plus dvou stupňů Celsia a je polojasno. Silnice I. třídy jsou holé, suché a sjízdné bez omezení. Vozovky I. a II. třídy v horských oblastech jsou mokré a ostatní komunikace nižší třídy pokrývá ujetá nesouvislá vrstva sněhu do šesti centimetrů. Občas jsou vyjeté koleje, cesty jsou propluhované a posypané. Místy se objevují i mlhy.

Na Zlínsku ukazuje teploměr kolem jednoho stupně nad nulou a je polojasno. Silnice I. třídy jsou holé, suché a sjízdné bez omezení. Cesty II. a III. třídy jsou mokré a sjízdné se zvýšenou opatrností. Komunikace II. třídy jsou místy namrzlé, kryté posypem. Vlivem tvořícího se náledí se například na Kudlově srazil v ranních hodinách autobus s autem.

Na Kroměřížsku se teploty pohybují od jednoho do pěti stupňů Celsia a je jasno. Vozovky všech tříd jsou holé, suché a sjízdné bez omezení.

Na Uherskohradišťsku se teploty drží mezi minus jedním až plus pěti stupni Celsia a je skoro jasno. Všechny cesty jsou holé, suché a sjízdné bez omezení.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x