Na mnoha místech Zlínského kraje hrozí na silnicích námrazy

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou v úterý většinou sjízdné bez omezení nebo se zvýšenou opatrností. Silničáři však varují před hrozbou námrazy, která platí hned v několika regioench kraje. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou teploty od minus pěti do plus jednoho stupně Celsia a je j...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou v úterý většinou sjízdné bez omezení nebo se zvýšenou opatrností. Silničáři však varují před hrozbou námrazy, která platí hned v několika regioench kraje.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou teploty od minus pěti do plus jednoho stupně Celsia a je jasno. Silnice I. třídy jsou holé, vlhké a sjízdné se zvýšenou opatrností. Na vozovkách II.a III. třídy udržovaných inertem leží v horských oblastech ujetá nesouvislá vrstva sněhu do tří centimetrů, místy jsou vyjeté koleje. Podle dispečerů je zde velké nebezpečí namrzání vozovek.

Na Zlínsku se teploty drží mezi minus třemi až nula stupni Celsia a je jasno. Cesty I. třídy jsou holé, suché a sjízdné bez omezení. Na vozovkách II. a III. třídy jsou zmrazky a řidiči musejí být opatrní. Místy je i námraza. Silničáři provádějí údržbu.

Na Kroměřížsku se teploty pohybují od minus jednoho do plus dvou stupňů Celsia a je jasno. Vozovky I. třídy jsou holé, suché a sjízdné bez omezení. Podobná situace je i na silnicích nižší třídy. V některých úsecích ale hrozí namrzání komunikací.

Na Uherskohradišťsku ukazuje teploměr od minus tří do plus tří stupňů Celsia a je jasno. Silnice I. třídy jsou holé, suché a sjízdné bez omezení. Komunikace II. a III. třídy jsou holé, vlhké a sjízdné se zvýšenou opatrností.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x