Na Hradišťsku hrozí námraza

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou ve středu většinou sjízdné bez omezení. Silničáři však varují před námrazou, která může vznikat na vozovkách na Uherskohradišťsku. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou teploty od minus šesti do minus čtyř stupňů Celsia, je polojasno a místy se obj...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou ve středu většinou sjízdné bez omezení. Silničáři však varují před námrazou, která může vznikat na vozovkách na Uherskohradišťsku.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou teploty od minus šesti do minus čtyř stupňů Celsia, je polojasno a místy se objevují mlhy. Silnice I. třídy jsou holé, vlhké a sjízdné bez omezení.

Na Uherskohradišťsku jsou teploty od minus dvou do plus jednoho stupně Celsia a je skoro jasno. Cesty I. třídy jsou holé, suché a sjízdné bez omezení. Obdobná situace je i na komunikacích nižší třídy. Místy ovšem hrozí namrzání vozovek.

Na Kroměřížsku se teploty drží mezi minus šesti až minus jedním stupněm Celsia a je zataženo. Vozovky I. třídy jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez omezení. Silnice II. a III. třídy jsou sjízdné se zvýšenou opatrností.

Na Zlínsku ukazuje rtuť teploměru minus pět až minus jeden stupeň Celsia a je polojasno. Silnice všech tříd jsou holé, vlhké a sjízdné bez omezení.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x