Na Valašsku, Zlínsku i Uherskohradišťsku hrozí tvorba námrazy

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou ve čtvrtek většinou sjízdné bez omezení nebo se zvýšenou opatrností. Silničáři však varují před hrozbou námrazy, která může vznikat na cestách na Valašsku, Zlínsku či Uherskohradišťsku. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teploty drží mezi minus ...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou ve čtvrtek většinou sjízdné bez omezení nebo se zvýšenou opatrností. Silničáři však varují před hrozbou námrazy, která může vznikat na cestách na Valašsku, Zlínsku či Uherskohradišťsku.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teploty drží mezi minus sedmi až minus pěti stupni Celsia a je jasno. Silnice I. třídy jsou holé, suché a sjízdné se zvýšenou opatrností. V nejvyšších polohách jsou silnice I.třídy vlhké. Místy se na komunikacích může tvořit námraza.

Na Uherskohradišťsku jsou teploty od minus čtyř do nula stupňů Celsia a je skoro jasno. Cesty I. třídy jsou holé, suché a sjízdné bez omezení. Vozovky nižší třídy jsou na tom obdobně. Místy však na silnicích hrozí tvorba námrazy.

Na Zlínsku jsou minus čtyři až minus jeden stupeň Celsia a je jasno. Silnice I. třídy jsou holé, suché a sjízdné bez omezení. Na komunikacích II. a III. třídy jsou zmrazky a řidiči musejí být opatrní. Místy je námraza, a to v Lukově, Kašavě či ve Fryštáku. Silničáři provádějí údržbu.

Na Kroměřížsku se teploty pohybují od minus čtyř do minus jednoho stupně Celsia a je skoro jasno. Vozovky všech tříd jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez omezení.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x