UPDATE – SJÍZDNOST SILNIC: Na mnoha místech Zlínského kraje hrozí náledí

ZLÍN - (Zprávu jsme upřesnili v celém rozsahu.) Silnice ve Zlínském kraji jsou v pátek ráno většinou sjízdné se zvýšenou opatrností. Silničáři varují před hrozbou náledí. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou teploty do plus tří stupňů Celsia, je zataženo, místy mrholí a je mlhavo....

ZLÍN – (Zprávu jsme upřesnili v celém rozsahu.)

Silnice ve Zlínském kraji jsou v pátek ráno většinou sjízdné se zvýšenou opatrností. Silničáři varují před hrozbou náledí.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou teploty do plus tří stupňů Celsia, je zataženo, místy mrholí a je mlhavo. Silnice I. třídy jsou vlhké a lokálně se může tvořit náledí. Podobná situace platí i pro silnice II. a III. třídy.

Na Zlínsku ukazuje teploměr od nuly do tří stupňů Celsia, je zataženo a na mnoha místech regionu buď prší, nebo sněží. Jedničkové komunikace jsou většinou mokré a sjízdné bez komplikací, na silnici I/69 na kopci Sirákov však sněží a řidiči musejí být opatrní. Cesty nižší třídy jsou sjízdné se zvýšenou opatrností a podle silničářů se mohou místy objevit i námrazy.

Na Uherskohradišťsku se teploty drží kolem nuly a mrholí. Silničáři upozorňují, ža na všech typech silnic se místy tvoří lokální náledí a řidiči musejí být opatrní. Silničáři provádějí posyp.

Na Kroměřížsku se teploty pohybují od jednoho do pěti stupňů Celsia, je oblačno a prší. Veškeré silnice jsou mokré, ale sjízdné bez omezení.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x