Na horách Zlínského kraje připadl nový sníh

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou v sobotu většinou sjízdné bez omezení nebo se zvýšenou opatrností. Silničáři upozorňují, že v horských úsecích napadl čerstvý sníh. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou teploty od minus tří do plus tří stupňů Celsia, je polojasno a padá déšť ...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou v sobotu většinou sjízdné bez omezení nebo se zvýšenou opatrností. Silničáři upozorňují, že v horských úsecích napadl čerstvý sníh.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou teploty od minus tří do plus tří stupňů Celsia, je polojasno a padá déšť se sněhem. Na silnicích I. třídy leží rozbředlý sníh po chemickém ošetření, sjízdné se zvýšenou opatrností. V horských oblastech je pak vrstva čerstvého sněhu do tří centimetrů. Silničáři vozovky průběžně ošetřují.

Na Zlínsku se teploty pohybují od nula do tří stupňů Celsia a je zataženo. Cesty I. třídy jsou holé, mokré a sjízdné se zvýšenou opatrností. Stejná situace je i na silnicích nižší třídy.

Na Kroměřížsku ukazuje teploměr nula až tři stupně Celsia a je zatažená obloha. Veškeré komunikace jsou holé, vlhké nebo mokré a sjízdné bez omezení.

Na Uherskohradišťsku se teploty drží mezi jedním až čtyřmi stupni Celsia a je zataženo. Silnice I. i nižší třídy jsou holé, vlhké a sjízdné bez omezení.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x