Ve Zlínském kraji jsou cesty sjízdné bez problémů

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou v neděli sjízdné bez omezení. Shodují se na tom dispečeři jednotlivých správ a údržeb silnic. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou teploty od minus devíti do minus sedmi stupňů Celsia a je skoro jasno. Jedničkové silnice jsou holé, suché, vymrzlé a sjí...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou v neděli sjízdné bez omezení. Shodují se na tom dispečeři jednotlivých správ a údržeb silnic.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou teploty od minus devíti do minus sedmi stupňů Celsia a je skoro jasno. Jedničkové silnice jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez omezení.

Na Zlínsku klesla rtuť teploměru k minus sedmi až k minus čtyřem stupňům Celsia a je oblačno. Komunikace všech tříd jsou holé, suché a sjízdné bez omezení.

Na Kroměřížsku se teploty pohybují od minus sedmi do minus čtyř stupňů Celsia a je skoro jasno. Veškeré cesty jsou holé, suché a sjízdné bez omezení.

Na Uherskohradišťsku se teploty drží mezi minus šesti až minus čtyřmi stupni Celsia a je oblačno. Vozovky I., II. i III. třídy jsou holé, suché a sjízdné bez omezení.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x